Δημοσιεύστε τα άρθρα σας! Οποιοδήποτε άρθρο έχετε σχετικό με το περιεχόμενο του blog, και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας, στείλτε το στο email που θα βρείτε στο προφίλ μου. Share your knowledge!

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Bodybuilding (βιβλία)

Body For Life


Το Body for life είναι ένα πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης 12 εβδομάδων. Δημιουργός του είναι ο Bill Phillips, πρώην επαγγελματίας bodybuilder και ιδρυτής της εταιρίας συμπληρωμάτων EAS. Κάθε χρόνο, γίνεται ένας διαγωνισμός, όπου οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν την πρόοδό τους μετά τη χρήση του προγράμματος. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε βασικές αρχές του bodybuilding.

Body For Life by Bill Phillips

The Poliquin Principles


... του Charles Poliquin (1997), ενός καταξιωμένου προπονητή ολυμπιονικών, παγκόσμιων πρωταθλητών, παγκόσμιων recordman και άλλων γνωστών αθλητών. Το βιβλίο είναι για bodybuilding και προπόνηση δύναμης και αφορά τόσο αρχάριους, όσο και προχωρημένους. Review
The Poliquin Principles by Charles Poliquin
©fitness-town.org

Muscle Revolution


... του Chad Waterbury. To βιβλίο περιέχει ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων για όγκο και δύναμη, σας μαθαίνει να προπονείστε ανάλογα με το στόχο σας και να ρυθμίζεται τη διατροφή σας.
Muscle Revolution by Chad Waterbury

The Black Book of Training Secrets


...του Christian Thibaudeau (2003). Ο Christian Thibaudeau είναι ένας Καναδός αρσιβαρίστας, bodybuilder και προπονητής δύναμης. Με αυτό το βιβλίο θα γίνετε πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί, πιο ογκώδεις. Με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, θα βρείτε κάτι να επωφεληθείτε.
The Black Book of Training Secrets by Christian Thibaudeau

The Gold's Gym Guide to Getting Started in Bodybuilding


... του Ed Housewright. To Gold's Gym (αλυσίδα πλέον), θεωρείται η Μέκκα του bodybuilding. O οδηγός αυτός στοχεύει να μυήσει τον αρχάριο στα βασικά του bodybuilding.
The Gold's Gym Guide to Getting Started in Bodybuilding


ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://fitness-town.org/2010/03/fitness-town-library.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: