Δημοσιεύστε τα άρθρα σας! Οποιοδήποτε άρθρο έχετε σχετικό με το περιεχόμενο του blog, και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας, στείλτε το στο email που θα βρείτε στο προφίλ μου. Share your knowledge!

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Διαφημιστείτε μέσω του blog


Το blog, σας προσφέρει διαφημιστική θέση στη κεντρική του σελίδα (banner εώς 225x350px στο sidebar) για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να πετύχει στο διαδίκτυο.
Η τιμή θα καθορίζεται στα 0,005€ για κάθε μοναδικό επισκέπτη του site και θα αποστέλλεται report (google-analytics report) κάθε όποτε ζητηθεί. Εσείς αποφασίζετε το ποσό που θα πληρώσετε και το banner αφαιρείται όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός επισκεπτών. Οι όροι είναι διαπραγματεύσιμοι! Μόνο μια θέση είναι διαθέσιμη. Σε κάθε περίπτωση παραβίασης της συμφωνίας από την πλευρά μας, τα χρήματά σας επιστρέφονται. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mail που θα βρείτε στο profile μου.

Κύρια πηγή επισκεπτών αυτού του blog, είναι οι μηχανές αναζήτησης (Google) και στόχος μας να τους προσφέρουμε χρήσιμες συμβουλές επιστημονικά τεκμηριωμένες. Ίσως κάποιοι από τους επισκέπτες μας, βρούν αυτό που ψάχνουν στο site της εταιρίας σας, μέσω αυτού του blog! ©fitness-town.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: